четвер, 12 грудня 2013 17:31

"Не хотів би зустрітися з Кличком у ринзі" - наставник "Рапіда"

Наставник віденського "Рапіда" Зоран Барішич вважає київське "Динамо" фаворитом сьогоднішнього матчу 6-го туру групового етапу Ліги Європи. Про це тренер розповів на передматчевій прес-конференції.

Додамо, що гостям потрібно перемагати, щоб вийти в 1/16 фіналу Ліги Європи. Кияни для цього достатньо не програти сьогодні на "Олімпійському".

"Нам протистоятиме дуже сильна команда, - каже Барішич. - Зі свого боку зробимо все можливе, щоб пройти далі у турнірі. Ми розуміємо, що "Динамо" — це фаворит. Ми будемо багато уваги приділяти обороні, постараємось не допускати помилок і спробуємо реалізувати свої можливості. Гравці "Динамо" також люди. Нам потрібно змусити їх занервувати.

Наш суперник дотримується атакувального стилю гри. Команда спробує з перших хвилин взяти ініціативу у свої руки. Не думаю, що "Динамо" гратиме на нічию, яка їх влаштовує, а захоче виграти."

Австрійський журналіст попросив Барішича висловитися з приводу київського Євромайдану та одного із опозиційних лідерів Віталія Кличка.

"Кличко — дуже хороший спортсмен. Я б не хотів зустрітися з ним у ринзі. Щодо політичної ситуації в Україні, то ми приїхали грати у футбол і налаштовані саме на це."

Капітан "Рапіда" Штеффен Хофманн зазначив, що події у Києві не впливають на настрій його команди.

"Ми у курсі подій і розуміємо, що ситуація напружена, але ми дуже зосередженні на грі. Що стосується погодних умов, то у нас також холодно і йде сніг. Ми вже пристосувались до таких умов і вони не створять нам проблем.

Ми постараємось зробити все можливе, щоб досягти своєї мети. Думаю, нам не варто з перших хвилин бігти в атаку. У нас буде 90 хвилин, щоб прийняти необхідні рішення. Я б не сказав, що ми перебуваємо під сильним тиском у зв'язку з тим, що нам потрібна лише перемога. Подивимося наскільки нам це вдасться зробити."

Додамо, що наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку. Початок гри о 22:05.

Зараз ви читаєте новину «"Не хотів би зустрітися з Кличком у ринзі" - наставник "Рапіда"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути