неділя, 11 березня 2012 12:16

ВХЛ. "Донбас" став півфіналістом конференції "Захід"

ВХЛ. "Донбас" став півфіналістом конференції "Захід"

Третій матч протистояння "Донбасу" з "Титаном" приніс перемогу підопічним Олександра Куликова, які вийшли в півфінал конференції "Захід".

Команди почали в дуже високому темпі, створивши низку небезпечних моментів. Підопічним Олександра Куликова все ж знадобилося якийсь час для адаптації, але до середини періоду гості впоралися з натиском "Титану" і кілька разів загрожували воротам Худякова. На зламі періоду господарі майданчика заробили відразу два вилучення, але змогли вистояти втрьох. Проте, ледве на майданчику з'явився один їх вилучених, Сергій Варламов реалізував чисельну перевагу, хоча суддя-інформатор і оголосив, що відзначився Бєлухін.

Стартові хвилини другого періоду виявилися складними для Худякова, але донеччанам ніяк не вдавалося пробити голкіпера "Титана", навіть тоді, коли двічі вистоявши в меншості, гості вивели один в нуль з голкіпером клинчан Андрія Єсипова, який вискочив з лави штрафників. До речі, на цьому вилучення в складі донеччан не закінчилися. На 36-й хвилині гості залишилися втрьох, і лише завдяки самовідданій грі оборонців і Євгенія Царегородцева, підопічним Олександра Куликова вдалося зберегти хитку перевагу.

Все вирішилося в період з 51-ї по 53-тю хвилини, коли донеччани реалізували чисельну перевагу. Подальший же вихід один в нуль, порушення і булліт у виконанні Кочеткова були лише наслідком переваги гостей, які здобувши третю перемогу в серії, вийшли в півфінал конференції "Захід"

ХК "Титан" (Клин) - ХК "Донбас" (Донецьк) - 0:4 (0:1, 0:0, 0:3)

"Титан": Худяков. Князєв-Бородін, Беляков-Шепелєв-Докшін, Канарейкін-Самарін, Селянин-Главацький-Сахаров, Філатов-Сергєєв, Горлов-Акімов-Гімбатов, Нургалієв-Траханов, Бріт, Малиновський

"Донбас": Царегородцев. Егін-Дидикін, Варламов-Боровков-Кочетков, Малевич-Люткевич, Піскунов-Бєлухін-Журун, Єсіпов-Селезньов, Матерухін-Шафаренко-Доніка, Ісаєнко-Гладських-Хульт.

Шайби: 0:1. Варламов (Малевич, Кочетков, 11:30-біл.), 0:2. Варламов (Кочетков, Бєлухін, 50:24-5х3), 0:3. Кочетков - булліт, 52:01, 0:4. Дидикін (Боровков, 59:54-біл.)

Штраф: 88 -10

Кидки: 26 (5 +15 +6) - 60 (13 +16 +31)

Зараз ви читаєте новину «ВХЛ. "Донбас" став півфіналістом конференції "Захід"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути