Ексклюзиви
неділя, 26 грудня 2021 11:33

"Вест Гем" планує купити другого українця

"Вест Гем" планує купити другого українця
Чутки про переїзд Матвієнка в Англію виникають щороку. Фото: "Шахтар"

Лондонський "Вест Гем", кольори якого нині захищає Андрій Ярмоленко, може найближчим часом підписати ще одного українця – центрбека "Шахтаря" Миколу Матвієнка.

"Молотобійці" давно спостерігають за 25-річним футболістом, а зараз через тяжку травму Анджело Огбонни серйозно потребують центрального захисника-шульгу. Повідомляє sportnews.com.ua

Матвієнко бачиться "Вест Гему" ледве не ідеальною опцією на ринку. Також на радарах "молотобійців" присутній 29-річний центрбек "Бернлі" Джеймс Тарковскі, але Матвієнко є для лондонців пріоритетним варіантом через молодший вік і робочу ліву ногу.

Зазначається, що покупка Матвієнка є одним із ключових завдань, які поставлені на найближчі два трансферні вікна перед 58-річним Робом Ньюманом, який є директором з професійного футболу та скаутингу у "Вест Гемі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учетверо більша. Назвали зарплату Миколенка в "Евертоні"

Контракт Миколи Матвієнка із "Шахтарем" розрахований до літа 2025 року. Його оціночна вартість на Transfermarkt становить € 11 мільйонів. В активі захисника – 47 матчів за збірну України.

Зараз ви читаєте новину «"Вест Гем" планує купити другого українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути