неділя, 26 грудня 2021 09:02

Учетверо більша. Назвали зарплату Миколенка в "Евертоні"

Учетверо більша. Назвали зарплату Миколенка в "Евертоні"
Віталій Миколенко починав у Черкасах. Фото: "Динамо"

1 січня в Англії відчиняється трансферне вікно. Очікується, що одразу після Нового року як новачка "Евертона" буде представлено 22-річного захисника збірної України Віталія Миколенка.

Британське видання Liverpool Echo повідомляє, що вихованець "Динамо" з перших днів у клубі отримає місце у стартовому складі, а телеграм-канал "Динамо Київ Inside" розкрив подробиці особистого контракту футболіста.

Якщо в "Динамо" Миколенко отримував $ 50 тисяч на місяць, то в Англії його зарплата до вирахування податків становитиме 58 тисяч фунтів на тиждень. Незважаючи на солідність суми, це лише 15-а ставка в "Евертоні".

Наприклад, француз Люка Дінь, за заміну якому і придбали Миколенка, заробляє 119 тисяч фунтів на тиждень (друге місце в команді), а найоплачуванішим футболістом "ірисок" є Йеррі Міна з щотижневою зарплатою 120 тисяч фунтів. У топ-3 також входить Андре Гомеш (112212 фунтів).

У контракті Миколенка є пункт, згідно з яким його зарплатна ставка може бути змінена у бік збільшення, якщо він стане залізним гравцем основи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтарю" дають захмарні гроші за Мудрика

Віталій Миколенко зіграв 88 матчів за "Динамо" та забив 5 м'ячів. У його активі 21 матч за збірну України. У разі переходу Миколенко стане третім українцем в АПЛ після Зінченка та Ярмоленка.

Зараз ви читаєте новину «Учетверо більша. Назвали зарплату Миколенка в "Евертоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути