Ексклюзиви
субота, 30 червня 2007 13:48

Верпаковскіс домовився з "Хайдуком"

Як повідомляє хорватська "Vecernji list", вчора президент хорватського "Хайдука" і форвард київського "Динамо" Маріс Верпаковскіс домовилися про перехід Маріса в хорватський клуб.

- Це дійсно так, Івіца Шуряк (агент футболіста) і я обговорили з Верпаковскісом всі деталі. Цей футболіст значно підсилив би нашу команду. Тепер нам треба обговорити з "Динамо" всі подробиці передбачуваної річної оренди. Хотілося б вирішити всі питання протягом двох днів, - заявив Гргіч після розмови з Марісом.

По словах Гргіча, латиш отримає 300 тисяч євро за рік, проведений в хорватському клубі. Тепер залишилося дізнатися, скільки кияни запросять за оренду Верпаковскіса. Якщо все складеться саме так, як того бажає Гргіч, Верпаковскіс наступного тижня прибуде до Німеччини для проходження з "Хайдуком" передсезонної підготовки, інформує Динамоманія.

Контракт Верпаковскіса з "Динамо" розрахований ще на рік. Останні півроку футболіст виступав за іспанський "Хетафе", який мав намір викупити його, але 27-річний гравець повернувся до Києва. Він, як і Флорін Чернат, чекав вирішення ситуації з тренером Дем"яненком, з яким у нього також не склалися відносини. Тепер, коли ясно, що тренер залишиться на своєму посту, ніщо не тримає Маріса в Києві.

Тим часом, тренер "Хайдука" і хорватські ЗМІ високо оцінюють перші виступи Черната в товариських іграх, називаючи його другим Хаджі і відзначаючи, що це саме той гравець, якого так не вистачало клубу зі Спліта.

Зараз ви читаєте новину «Верпаковскіс домовився з "Хайдуком"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути