понеділок, 03 квітня 2017 11:40

Вернидуб посварився з помічниками Фонсеки

Вернидуб посварився з помічниками Фонсеки
Добре, що я не розумію португальську мову — Юрій Вернидуб

У матчі 23-го туру "Зоря" - "Шахтар" (1:2) спалахнув словесний конфлікт між тренером луганчан Юрієм Вернидубом і помічниками тренера "Шахтаря" Паулу Фонсекою.

Епізод стався під завісу матчу, на 88-й хвилині. Вернидуб залишився незадоволений тим, що асистенти португальського фахівця почали йому "щось розповідати".

"Коли раніше в "Шахтарі" працював Мірча Луческу, він скаржився, що всі команди "ставлять автобуси" проти "гірників" і затягують час. Сьогодні час тягнув "Шахтар". Конкретно і чітко. Суперник збивав темп.

Незрозуміло мені це "прощання" Ракицького. Так не поводяться. Незрозуміла поведінка помічника Фонсеки. Мої помічники, як годиться, сидять на лавці і не вклинюються в розмови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зоря" в більшості не змогла відібрати очки в "Шахтаря"

Головного тренера "Шахтаря" я не ображав, а лише просив швидше вийти з гри Ракицького і щоб гра поновилася. На це його помічник почав мені щось розповідати. Добре, що я не розумію португальську мову.

Суддя правильно зробив, що його вилучив. В обов'язки помічника головного тренера однієї команди не входить сперечатися з головним тренером суперника", - сказав після матчу Вернидуб.

Під час зустрічі "Шахтаря" і "Зорі" у першому колі наставники влаштували словесну перепалку після фінального свистка. Фонсека не дозволив грати у матчі орендованим "гірникам". Вернидуб висловив португальцеві своє невдоволення цим рішенням.

Зараз ви читаєте новину «Вернидуб посварився з помічниками Фонсеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути