пʼятниця, 07 вересня 2007 15:03

Венгер залишився вірний лондонському "Арсеналу"

Арсен Венгер продовжив угоду з "Арсеналом". Якщо французький фахівець допрацює з лондонцями до червня 2011 року, а саме на цей термін розрахований новий контракт, він затримається біля керма "канонірів" на рекордний для цього клубу час, повідомляє www.eurosport.ru.

Венгер очолив "Арсенал" в 1996 році. З тих пір "каноніри" завоювали сім серйозних трофеїв, побувавши попутно в двох єврокубкових фіналах. У вирішальному поєдинку Кубка УЄФА-1999/00 вони поступилися "Галатасараю", а у фіналі Ліги чемпіонів-2005/06 в драматичній боротьбі програли "Барселоні". У 1998, 2002 і 2004 роках лондонці ставали чемпіонами Англії, причому в останньому випадку вони не програли в Прем"єр-лізі жодного разу. Та кампанія стала частиною безпрограшної серії з 49 матчів, що є рекордом чемпіонатів Англії. Крім цього, "Арсенал" під керівництвом Венгера завоював чотири національні кубки (1998, 2002, 2003 і 2005), а в 2001 році дійшов до фіналу. Рішення француза не стало ні для кого несподіванкою.

- Моє серце належить "Арсеналу", а тому я не приховував бажання підписати новий контракт, - підкреслив Венгер, який готовий перевершити досягнення Джорджа Еллісона, що очолював лондонців з січня 1934 по травень 1947 року. - "Арсенал" - клуб мого життя. Мені тут повністю довіряють. Я вільний у виборі і реалізації своїх планів по будівництву успішної команди. Це означає, що я відповідаю перед фанатами, яким потрібні трофеї, і перед гравцями, чий потенціал необхідно перетворити на титули. У цього клубу міцне коріння і багатюща історія. Моя мета - зберегти ці важливі цінності і написати частина історії цього клубу для майбутніх поколінь.
Зараз ви читаєте новину «Венгер залишився вірний лондонському "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути