Ексклюзиви
вівторок, 16 вересня 2008 15:02

Венгер сподівається на нічийний результат матчу з "Динамо"

Арсен Венгер вважає, що київське "Динамо" в середу дасть його команді настільки серйозний бій, що нічию він прийме з радістю.

Досить незвично чути такі слова від тренера "Арсеналу", але, з іншого боку, за останніх 10 років він тричі їздив до України - двічі до Києва і одного разу в Донецьк - і всі три рази зазнав поразки.

"Це буде складна поїздка", заявив Венгер. "Напевно, те, що гра відбувається не взимку, нам трохи допоможе, але я все одно упевнений, що матч буде нелегким. Ми спробуємо перемогти, але навіть одне очко буде для мене добрим результатом".

"У кваліфікації "Динамо" вибило московський "Спартак" з рахунком 4-1, 4-1. А ми всі знаємо "Спартак" і знаємо, наскільки сильний зараз російський чемпіонат. Я бачив перший матч зі "Спартаком" - "Динамо" виглядало вражаюче.

"У нашій групі 4 команди, які регулярно грають в Лізі Чемпіонів - "Фенербахче", "Порту", "Динамо" і ми. Кожен може відібрати очки у інших, тому хороший старт в цій грі буде для мене дуже важливим."

Football.ua з посиланням на офіційний сайт "Арсеналу"

Зараз ви читаєте новину «Венгер сподівається на нічийний результат матчу з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути