Ексклюзиви
четвер, 30 квітня 2009 13:44

Венгер посміявся з Фергюсона і потрапив у хіт-парад

Венгер посміявся з Фергюсона і потрапив у хіт-парад

Жарт тренера лондонського "Арсеналу" Арсена Венгера потрапив у хіт-парад найкращих коментарів спортсменів і тренерів, складений сайтом ВВС. Венгер пожартував з приводу тренера "Манчестер Юнайтед" сера Алекса Фергюсона, який 26 квітня відвідав матч чемпіонату Англії "Арсенал" - "Мідлсбро" (2:0).

"Я подумав, що він прийшов, щоб подивитися на "Мідлсбро", але, можливо, і тому, що у нас у VIP-ложі дають хороше червоне вино", - сказав Венгер. Його жарт зайняв третє місце в хіт-параді ВВС. 2 травня "Манчестер Юнайтед" гратиме з "Мідлсбро" в чемпіонаті Англії.

Сам Фергюсон також потрапив у хіт-парад, причому його вислів зайняло друге місце. Тренер "МЮ" сказав, що він пам"ятає, як три роки тому багато хто говорив, що йому пора йти у відставку. Фергюсон відзначив, що багато хто вже уявляв, як його везуть на пляж в кріслі на коліщатках.

Перше місце в хіт-параді зайняв коментар тренера "Тоттенхема" Харрі Реднаппа. Після поразки від "Манчестер Юнайтед" (2:5) він прокоментував роботу арбітра Ховарда Вебба таким чином: "Його часто називають найкращим суддею, але якщо він найкращий, то я б не хотів побачити найгіршого".

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Венгер посміявся з Фергюсона і потрапив у хіт-парад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути