пʼятниця, 12 вересня 2008 19:09

Венгер боїться Сьоміна і ненавидить арабських шейхів

Тренер лондонських "канонірів" Арсен Венгер в інтерв"ю телекомпанії ITN заявив, що не продасть свого іспанського півзахисника Сеска Фабрегаса навіть за 265 мільйонів доларів.

Цим він поклав всім чуткам що з"явився після заяви нового власника "Манчестер Сіті" Аль Фахіма про бажання в зимовий трансферний період отримати Сеска, а також зірку МЮ Кріштіану Роналду.

Французький тренер заявив, що нікому в сучасному футболі не дозволено встановлювати нові правила. Ніякий шейх просто так з примхи не може прийти і забрати потрібного футболіста, навіть запропонувавши йому зарплату  500.000 тисяч доларів на тиждень, як це було зроблено стосовноо зірки "Юнайтед".

На думку одного з кращих наставників в Європі футбол це не супермаркет. Гроші повинні використовуватися за призначенням і на благо гри, а не підривати існуючі ринкові правила. Його також турбує факт того, що якісь люди в клубі, навіть на найвищих посадах можуть за бажанням, що незрозуміло звідки узялося, купляти футболістів, яких тренер абсолютно не планував не те що залучати в склад, а навіть купувати.

Як приклад тренер канонірів приводить менеджера "Вест Хема" Алана Кербішлі, який гримнув дверима негайно, після того, як дізнався, що ісландські господарі "молотобійців" купили одного з гравців у нього за спиною.

Венгер також заявив, що він попросту втомився від піднятого навколо арабського шейха шуму, який купив "Ман Сіті", і не збирається більше присвячувати свій час обговоренню цієї людини.

Француза більше турбує майбутній перший виїзний матч групового турніру Ліги Чемпіонів проти київського "Динамо".Він вважає, що його гравцям належить викластися за повною програмою для того, щоб здолати команду Юрія Сьоміна.

До здивування багатьох британських фахівців Венгер відзначив, що зовсім не турбується масовою відсутністю своїх гравців, які роз"їхались по збірних. Багато хто з них повернувся звідти з позитивним настроєм і великим бажанням продовжити свої успішні виступи вже на клубному рівні.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Венгер боїться Сьоміна і ненавидить арабських шейхів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути