понеділок, 27 липня 2009 17:48

Велоспорт. Попович залишить "Астану" разом з Армстронгом

Велоспорт. Попович залишить "Астану" разом з Армстронгом

Український велогонщик "Астани" Ярослав Попович розповів про бажання піти з казахстанської команди і про подальший розвиток своєї кар"єри.

Попович розповів, що на "Тур де Франс" в основному допомагав Армстронгу: "І Ленс, і генеральний менеджер велогрупи бельгієць Йохан Брюнель були цілком задоволені моєю роботою. Навіть Альберто Контадор після фінішу міцно потиснув мені руку. А те, що допомагав лідерам, мене не вибивало з колії. Підписуючи контракт з "Астаною", я розумів, що на гранд-турах у мене не буде шансів боротися за перемоги в особистому заліку".

Український велогонщик вважає, що якби на "Тур де Франс" не було Контадора, переможцем перегонів став би Армстронг.

Ярослав Попович розповів, що збирається покинути "Астану" разом з Армстронгом, який оголосив, що з наступного сезону виступатиме за американську команду "RadioShack", титульним спонсором якої стане мережа магазинів електроніки зі штаб-квартирою в рідному для американця Техасі: "Напевно, разом із Ленсом з "Астани" піде немало хлопців, включаючи Брюнеля. І я думаю підписати з новою командою контракт на два-три роки".

Плани про українську команду, в якій Попович був би капітаном, велогонщик відклав на декілька років: "Ми просто зрушимо ці плани на кілька років. Ще трохи попрацюю "грегорі", зароблю хороші гроші. А вже потім подумаю про українську команду. Адже мені тільки 29 років. Отже, і через три роки в мене ще буде час покапітанити у вітчизняній велогрупі".

Нагадаємо, на багатоденних велоперегонах "Тур Де Франс"-2009 тріумфував іспанець Альберто Контадор.

uaSport.net

Зараз ви читаєте новину «Велоспорт. Попович залишить "Астану" разом з Армстронгом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути