Ексклюзиви
неділя, 24 травня 2009 13:03

Велика Британія "кинула" Аршавіна на 50% його зарплатні

Велика Британія "кинула" Аршавіна на 50% його зарплатні
Нападник "Арсеналу" Андрій Аршавін зізнався, що у нього виникли серйозні проблеми з контрактом через зміни у системи зборів податків у Великій Британії. З квітня 2010 року податок складатиме 50 відсотків у тому випадку, якщо зарплатня перевищує 150 тисяч фунтів на рік. Наразі Аршавін отримує 80 тисяч фунтів на тиждень.

"У мене виникли проблеми з контрактом – певні нюанси, пов"язані з податками та іншими речами. У результаті я отримую менше грошей, аніж я очікував. Ситуація не критична, але її потрібно вирішувати. Мій агент займеться цим.

Я раджу іншим російським футболістам, які влітку можуть переїхати до Англії, серйозно віднестися до деталей контракту. Важливо чітко розуміти, які гроші ти у результаті отримуватимеш і які податки доведеться сплатити. Тоді їм не доведеться зіткнутися з такими неприємними сюрпризами. Нічого не треба робити швидко", – цитує Аршавіна The Daily Mail.

Gazeta.ua, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Велика Британія "кинула" Аршавіна на 50% його зарплатні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути