Ексклюзиви
пʼятниця, 15 травня 2009 12:39

Для Аршавіна на першому місці стоїть збірна

Для Аршавіна на першому місці стоїть збірна
Півзахисник "Арсеналу" Андрій Аршавін заявив, що для національної збірної дуже важливо виграти майбутній гостьовий матч проти Фінляндії.

"Збірна завжди на першому плані. Ось якби ми витрачали десять днів відпустки на підготовку до єдиного матчу, скажімо, з Ліхтенштейном або Андоррою, то, може, і було б трохи прикро. Але на нас чекає одна з ключових ігор у групі, заради якої попрацювати десять зайвих днів не шкода.

Вона дуже важлива як зі стратегічної, так і з психологічної точки зору. Стратегічно ми можемо забезпечити друге місце в групі і хороший плацдарм для боротьби за перше. Психологічно після невиразних матчів з Азербайджаном і Ліхтенштейном повинні довести собі, що не розучилися з минулої осені грати у футбол.

Ми повинні довести, що не розучилися грати у футбол.

Ми готувалися до останніх матчів точно так, як і, скажімо, до ігор проти Німеччини або Фінляндії, за яких нас хвалили. І досягли результату. При цьому зіграти інакше, напевно, і не могли.

Поясню на прикладі. Вболівальники сварять нас за те, що не було потрібного настрою. Але, подивитеся, на матчі проти Англії прийшли повні "Лужники", і на грі з Азербайджаном вільних місць не було. Тільки ось хіба можна сказати, що настрій трибун був однаковим? Хіба був такий самий порив, як півтора роки тому під час вирішального матчу проти головного суперника? Він просто об"єктивно не міг бути однаковим. Те саме відбувається і на полі. Повірте, ми самі незадоволені тим, як зіграли, але головне завдання - взяти максимум очок - виконали. А це найважливіше", - говорить Аршавін.

sport-express.ru, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Для Аршавіна на першому місці стоїть збірна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути