четвер, 16 липня 2009 10:13

Вдова Гатті написала листа з камери

Вдова Гатті написала листа з камери

Аманда Родрігес, вдова колишнього чемпіона світу з боксу Артуро Гатті, яку звинувачено в його вбивстві, написала листа з камери попереднього утримання. Лист був переданий журналістам агентства Associated Press. У ньому Родрігес заперечує свою провину і розраховує скоро вийти на волю.

Вдова Гатті написала, що вона дуже переживає через смерть свого чоловіка, а також через висунуте їй звинувачення, яке вона назвала "лиходійським". Родрігес звернулася до свого десятимісячного сина, пообіцявши скоро повернутися додому. В даний час за сином Гатті та Родрігес доглядає сім"я вдови боксера.

Канадець Гатті і бразильянка Родрігес проводили другий медовий місяць у бразильському місті Порту-Де-Галіньяс. 11 липня Родрігес подзвонила в поліцію, заявивши, що знайшла свого чоловіка мертвим у номері готелю. За словами жінки, ввечері 10 липня Гатті напився, і у них відбулася бійка.

Слідчі впевнені, що Гатті вбила його дружина. Поліцейські підозрюють, що вбивство було спланованим, і Родрігес спеціально напоїла чоловіка, щоб він не міг чинити опір. Гатті було задушено ремінцем від жіночої сумки, який був знайдений на місці злочину.

Мати Гатті розповіла, що її син та Родрігес часто билися, і під час одного з конфліктів дружина загрожувала вбити боксера. Друзі Гатті говорили про те, що він та Родрігес хотіли розлучитися.

Результати розтину тіла Гатті повинні бути оголошені в найближчий день. Боксера поховають в понеділок, 20 липня, в Монреалі.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Вдова Гатті написала листа з камери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути