четвер, 07 травня 2009 17:08

23-річний боксер помер після зіткнення головою із суперником

Автор: AFP
  Андраш Надь травмувався на день свого народження
Андраш Надь травмувався на день свого народження

Угорський боксер Андраш Надь (Andras Nagy) помер через травму, яку він отримав на рингу. Під час тренувального бою в Мельбурні 23-річний спортсмен і його спаринг-партнер зіткнулися головами, і Надь отримав важку травму. Лікарі зробили йому дві операції на головному мозку, але 7 травня боксер помер.

Надь отримав травму 1 травня, саме цього дня йому виповнилося 23 роки. Лікарі зафіксували у боксера набряк мозку, і того ж дня зробили йому першу операцію, а 4 травня - другу. Надь був введений в стан штучної коми, проте лікарям не вдалося врятувати життя спортсмена.

Надь був введений в стан штучної коми

Президент Федерації боксу Угорщини Шандор Шотоні заявив, що тіло Надя буде доставлене на батьківщину. Шотоні назвав смерть боксера жахливою трагедією.

На любительському рингу Надь став срібним призером чемпіонату світу серед кадетів 2002 року. У 2005 брав участь в дорослій першості планети і програв у другому колі.

У 2008 році Надь дебютував на професійному рингу у ваговій категорії до 79,4 кілограма. У вересні, жовтні і листопаді він провів три бої в Угорщині та тричі переміг нокаутом. У 2009 році боксер поєдинків не проводив.

За матеріалами Associated Press, Лента

Зараз ви читаєте новину «23-річний боксер помер після зіткнення головою із суперником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути