середа, 12 квітня 2017 20:11

"Вчора безславно поступилася "Барселона". "Реал" теж виглядає непереконливо" - експерт

"Вчора безславно поступилася "Барселона". "Реал" теж виглядає непереконливо" - експерт
"Ігрова криза трапилася в Кріштіану Роналду" - Олег Федорчук

Футбольний експерт Олег Федорчук вважає, що мадридському "Реалу" буде дуже складно у сьогоднішньому протистоянні із мюнхенською "Баварією".

"Реал" б'ється в кожному матчі своєї внутрішньої першості, – каже Олег Вікторович. – Натомість "Баварія" всі свої проблеми у бундеслізі вирішила. І навіть у таких умовах я би поставив на іспанський клуб, якби "Реал" вражав своєю грою.

На жаль, її рівень зараз нижче звичного. І річ не тільки в тім, що ігрова криза трапилася в Кріштіану Роналду. Погано виглядає увесь клуб. Оборона часто помиляється, воротар узагалі невпевнений у собі. Останні 15 хвилин матчу з "Атлетико"(1:1) на королівський клуб шкода було дивитися.

"Матрацники" перебігали їх на 10 кілометрів. Фактично, кожен польовий гравець "Атлетико" пробіг більше на цілий кілометр більше аніж його опонент із "Реала". Це дуже багато. Окрім того, я бачив розгубленість в очах гравців і тренера Зідана".

Федорчук каже, що в іспанському футболі назріває криза.

"Ознаки кризи видно неозброєним оком. Вчора безславно поступилася "Барселона". "Реал" виглядає непереконливо. Давно в кризі збірна Іспанії. Однак нічого сенсаційного я в цьому не вбачаю. Свого часу законодавцем футбольної моди була Італія. Згодом пальму першості перехопила Франція.

Я не здивуюся, якщо найкращим на континенті стане німецький футбол. 10 років тому німці зробили ставку на дитячий і юнацький футбол і тепер пожинають плоди. Я бачив, що у грі з Азербайджаном збірна Німеччини просто літала полем. Тому я би поставив сьогодні на "Баварію", – каже фахівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ювентус" шокував "Барселону" у матчі Ліги чемпіонів

Матч "Баварія" - "Реал" розпочнеться о 21:45 за київським часом. Наш сайт проведе текстову он-лайн трансляцію зустрічі.

Вчора "Барселона" на виїзді програла "Ювентусу" з рахунком 0:3. Також сьогодні пройдуть зустрічі "Боруссія" Дортмунд - "Монако" (19:45) та "Атлетико" - "Лестер".

Зараз ви читаєте новину «"Вчора безславно поступилася "Барселона". "Реал" теж виглядає непереконливо" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути