середа, 12 квітня 2017 00:21

"Ювентус" шокував "Барселону" у матчі Ліги чемпіонів
10

Туринський "Ювентус" розтрощив "Барселону" у першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Зустріч пройшла у вівторок, 11 квітня, і завершилася з рахунком 3:0. У першому таймі дубль оформив нападник "Ювентуса" Пауло Дібала. Гравець відзначився на сьомий і 22-й хвилинах. На 55-й хвилині захисник Джорджо К'єлліні забив третій м'яч у ворота "Барселони".

"Думаю, ми показали чудову гру. Ми реалізували більшу частину своїх моментів, і це позитивний результат перед матчем-відповіддю на "Камп Ноу".

Я дуже задоволений. Дуже. У дитинстві я мріяв відчути такі моменти, і сьогодні мені вдалося. Ми всі у хорошій ситуації, ми впевнені в собі. Важливо рухатися вперед і досягти своїх цілей.

Ми не збираємося почивати на лаврах. Ми знаємо, що нам потрібно добитися позитивного результату в матчі-відповіді і зберегти свої ворота сухими. Там дуже складно грати, ми всі вже бачили по матчу з "ПСЖ". Але ми хороша команда і можемо разом досягти успіху", - сказав Дібала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поруч з автобусом "Боруссії" вибухнула бомба

Також 11 квітня мали зустрітися дортмундська "Боруссія" і "Монако". Ця зустріч була перенесена на 12 квітня через вибух, який стався перед автобусом німецької команди.

В результаті захисник Марк Бартра порізався уламками розбитого скла і був госпіталізований. Його життю ніщо не загрожує.

Матчі-відповіді відбудуться 19 квітня.

Ліга чемпіонів

1/4 фіналу

Перший матч

Ювентус Італія - Барселона Іспанія 3:0 (2:0, 1:0)

Голи: 1:0 - 7 Дібала, 2:0 - 22 Дібала, 3:0 - 55 К'єлліні.

Ювентус - Буффон, Бонуччі, Алекс Сандро, Дані Алвес, К'єлліні, П'яніч (Бардзальї, 89), Хедіра, Куадрадо (Леміна, 73), Манджукіч, Дібала (Рінкон, 81), Ігуаїн.

Барселона - тер Стеген, Піке, Умтіті, Матьє (Андре Гомеш, 46), Маскерано, Іньєста, Ракітіч, Серджіо Роберто, Неймар, Суарес, Мессі.

Попередження: Дані Алвес (28), Суарес (53), Іньєста (57), Манджукіч (63), Хедіра (74), Леміна (90), Умтіті (90).

У середу в Лізі чемпіонів пройдуть матчі "Баварія" - "Реал", "Атлетико" - "Лестер" та перенесена гра між "Боруссією" і "Монако"

Зараз ви читаєте новину «"Ювентус" шокував "Барселону" у матчі Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути