Ексклюзиви
неділя, 02 жовтня 2011 13:43

Вболівальників "Зеніта" побили бейсбольними битами

Вболівальників "Зеніта" побили бейсбольними битами

Під Москвою рано вранці 2 жовтня в Києві скоєно напад на автобус з уболівальниками футбольного клубу "Зеніт", повідомляє "Інтерфакс" з посиланням на неназване джерело в поліції. Де саме стався інцидент, не уточнюється, проте відомо, що автобус їхав до Москви з Тверської області.

За словами співрозмовника агентства, на під'їзді до Москви автобус був блокований декількома автомобілями, з яких вийшли люди, озброєні бейсбольними битами. В результаті нападу постраждали десятки вболівальників "Зеніта", кілька людей було госпіталізовано.

Напад на уболівальників "Зеніта" відбувся перед матчем пітерського клубу зі "Спартаком". Ця гра відбудеться сьогодні, 2 жовтня, на стадіоні "Лужники". За даними ГУ МВС Росії по Москві, на матч продано 60 тисяч квитків.

Матч "Спартак" - "Зеніт" - центральна зустріч 26 туру чемпіонату Росії з футболу. "Зеніт" лідирує в чемпіонаті з 52 очками, "Спартак", який набрав 45 очок, займає четвертий рядок у турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальників "Зеніта" побили бейсбольними битами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути