Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2008 19:28

Вболівальники назвали Цируля гравцем-місяця у складі "Сокола"

Хокейний сайт "Гніздо" організував опитування серед вболівальників, за результатами якого Дмитра Цируля визнали найкращим гравцем "Сокола" за вересень.

Дмитро почав сезон після перенесеної операції на руці і входив у сезон довго, але до кінця вересня розігрався, і в останніх чотирьох домашніх матчах перед своїми глядачами набрав 10 очок.

Це, напевно, і зіграло вирішальну роль у виборі вболівальників, фани віддали Цирулю 9 голосів. Він на одне очко випередив Юрія Дьяченка (8), який дуже активно розпочав сезон. Не пройшла непоміченої і надійність нашого воротаря - Ігоря Карпенка(5), і те, як підсилили команду - Роман Сальніков(5) і Юрій Наваренко (4).

Взагалі, варто відзначити всю команду, яка провела вересень на дуже хорошому рівні, і дає уболівальникам з оптимізмом дивитися в жовтень, де нас чекають цікаві ігри з сильнішими суперниками в Чемпіонаті Росії. А ще "Сокіл" стартує 17 жовтня і в Континентальному Кубку!

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники назвали Цируля гравцем-місяця у складі "Сокола" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути