вівторок, 04 жовтня 2011 17:02

Вболівальники "МанСіті" спалили опудало Тевеса

Вболівальники "МанСіті" спалили опудало Тевеса

Фанати "Манчестер Сіті" спалили опудало аргентинського форварда Карлоса Тевеса, який на минулому тижні потрапив в опалу через відмову вийти на поле на заміну під час матчу Ліги Чемпіонів з "Баварією".

Про це у вівторок, 4 жовтня, повідомляють британські ЗМІ.

Інцидент стався напередодні вночі. Фанати підвісили опудало в майці Тевеса під мостом, який знаходиться недалеко від стадіону "МанСіті". Потім вони підпалили фігуру.

Сам Тевес в даний час знаходиться в Аргентині. Він полетів на батьківщину з візитом, який був запланований до інциденту в поєдинку з "Баварією".

Нагадаємо, Тевес відмовився виходити на заміну в матчі групового етапу Ліги Чемпіонів проти "Баварії".

Після цього тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні заявив, що аргентинець більше ніколи не вийде на поле в його команді.

Сам Тевес стверджує, що він взагалі не відмовлявся вийти на поле. Форвард вважає, що його неправильно зрозуміли, і він готовий продовжити свої виступи за "Манчестер Сіті".

Однак пізніше керівництво англійського клубу прийняло рішення усунути нападника від роботи з командою на два тижні і оштрафувало його на суму близько 500 тис. фунтів.

Варто зазначити, що махачкалінський "Анжі" вже заявив про готовність придбати Тевеса, який знаходиться в опалі в Манчестері.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники "МанСіті" спалили опудало Тевеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути