четвер, 15 грудня 2011 13:08

Вболівальник напав на арбітра під час матчу "Динамо" - "Маккабі"

Вболівальник напав на арбітра під час матчу "Динамо" - "Маккабі"

Чоловік у чорній куртці вибіг на поле та напав на асистента головного арбітра матчу між київським "Динамо" та ізраїльським "Маккабі" (Тель-Авів) у Лізі Європи. Інциент трапився у другому таймі після голу Вереда у ворота киян та вилучення захисника господарів Леандро Алмейди.

Очевидно у когось з вболівальників не витримали нерви і всю свою злість чоловік спрямував на лайнсмена, вдаривши того кулаком у спину. Бідолаха аж відлетів на поле, але на ногах втримався і давати здачі намірів не показував.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зіграло внічию з "Маккабі" і попрощалося з Лігою Європи

Стюарди відразу схопили хулігана і виволокли за межі поля. Шведський рефері Даніель Сталхаммар на кілька хвилин зупинив гру. Вболівальники захвилювалися, що матч взагалі можуть не продовжувати і присудити "Динамо" технічну поразку. Після короткої наради за участю головного арбітра, потерпілого та одного додаткового судді, який працює за воротами, гру відновили.

Після фінального свистка у стюардів знову була робота. На поле прорвалися кілька сміливців. Вони були налаштовані зовсім не агресивно, хлопцям просто хотілося випросити у футболістів "Динамо" футболки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" і "Маккабі" розсудить 37-річний швед

За гру Сталхаммар показав дві червоні картки (Алмейда та Хачеріді) та шість жовтих (Нівалдо, Йеіні, Атар, Конате, Ярмоленко, Алієв).

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Маккабі" закінчився внічию — 3:3. Кияни фінішували на третьому місці у групі і припинили участь у Лізі Європи. Цей поєдинок став останнім на стадіоні імені Валерія Лобановського. З нового року "Динамо" гратиме всі свої поєдинки на НСК "Олімпійський".

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник напав на арбітра під час матчу "Динамо" - "Маккабі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути