Ексклюзиви
середа, 12 жовтня 2011 13:41

Вболівальник "Челсі" хоче стати сусідом Лемпарда на виграні в лотерею мільйони

Автор: mirrorfootball.co.uk
 

47-річний уболівальник "Челсі" Дейв Доуіс виграв 101 мільйон фунтів у лотерею і вже заявив про свій намір стати сусідом Френка Лемпарда.

Минулої п'ятниці Доуіс, начальник зміни в одному з супермаркетів і колишній стюард "Челсі", став багатшим на 101 млн. фунтів. Купивши лотерейний квиток всього втретє, Дейв спіймав удачу.

Ставши мільйонером, Доуіс увійшов до числа найбагатших людей Британії, обійшовши не тільки всіх футболістів свого улюбленого клубу, а й таких відомих персон у світі шоу-бізнесу, як Шерон і Оззі Осборн, Гвінет Пелтроу, Кріс Мартін і Девід Боуї.

Доуіс зізнався, що продовжить ходити на матчі "синіх", як і раніше. Частину свого виграшу новоспечений мільйонер має намір використати для придбання будинку поблизу "Стемфорд Брідж".

"Мені не потрібна VIP-ложа - я хочу знаходиться на трибуні зі справжніми вболівальниками і дивитися за грою моєї команди. Я буду щасливий, якщо зможу поселитися поруч зі стадіоном, а Френк Лемпард буде заходити до мене на чашечку чаю", - повідомив Доуіс.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник "Челсі" хоче стати сусідом Лемпарда на виграні в лотерею мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути