неділя, 18 вересня 2011 23:26

"МЮ" переміг "Челсі" у чемпіонаті Англії

"МЮ" переміг "Челсі" у чемпіонаті Англії

"Манчестер Юнайтед" виграв у лондонського "Челсі" у матчі п'ятого туру чемпіонату Англії. Зустріч, що проходила на стадіоні "Олд Траффорд", закінчилася з рахунком 3:1.

Рахунок в матчі був відкритий на 8-й хвилині - Кріс Смоллінг замкнув головою подачу Ешлі Янга зі штрафного. У момент пасу Смоллінг перебував у положенні поза грою, однак судді не помітили цього. До кінця першого тайму "Манчестер Юнайтед" забив ще двічі - відзначилися Нані (37-а хвилина) та Вейн Руні (45-а хвилина).

На першій хвилині другого тайму "Челсі" вдалося відіграти один гол - іспанець Фернандо Торрес перекинув воротаря "МЮ" після вдалого пасу Анелька. Незабаром після цього у ворота лондонського клубу був призначений пенальті, проте Руні послизнувся перед ударом і не потрапив у ворота.

На 83-й хвилині матчу Торрес отримав ще одну можливість відзначитися: форвард обвів воротаря після виходу сам на сам, але не зумів влучити у порожні ворота. Схожий момент вже в доданий час виник у "Манчестера": Руні і Бербатов удвох вийшли на ворота Петера Чеха, але болгарський форвард не зумів пробити досить сильно, і м'яч з лінії воріт виніс захисник.

Після цієї перемоги "Манчестер Юнайтед" продовжує очолювати турнірну таблицю англійського чемпіонату, не втративши жодного очка в п'яти матчах. "Челсі" зберіг за собою третє місце з 10 очками.

Серед інших матчів, що відбулися 18 вересня в чемпіонаті Англії, варто відзначити розгромну гостьову поразку "Ліверпуля" від "Тоттенхема" 0:4. "Манчестер Сіті", який іде на другому місці, в гостях зіграв внічию з "Фулхемом" 2:2 і втратив перші очки з початку чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" переміг "Челсі" у чемпіонаті Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути