вівторок, 01 вересня 2009 12:56

Васюник відчув на собі проблему донецького аеропорту

Васюник відчув на собі проблему  донецького аеропорту

Віце-прем"єр-міністр України Іван Васюник відчув на собі проблему завантаженості аеропорту в Донецьку, коли прибув у складі урядової делегації 29 серпня на урочисту церемонію відкриття стадіону "Донбас Арена".

"Я сьогодні прилетів в аеропорт в Донецьку і звідти проїхав до стадіону. Я дивився, як наполегливо працюють всі служби, але можна було відзначити, що таке екстремальне навантаження на аеропорт дає відразу про себе знати. А на Євро-2012 буде на порядок більша завантаженість. Він дає відразу зрозуміти, де його вузькі місця, я розглядаю сьогоднішню дію як ще одну репетицію", - сказав віце-прем"єр-міністр.

Кажучи про саму церемонію відкриття, пан Васюник сказав, що йому "дуже сподобався момент, коли на полі одночасно виступали актори в костюмах шахтарів і національних українських. "Для мене в цій дії була концентрація перемоги, такої маленької і в той же час великої, Донецька, України, президента клубу "Шахтар" і всіх донеччан".

"У шоу було гарне об"єднання українського і європейського колориту. А це говорить про те, що Донецьк і Україна рухається до європейських стандартів, не тільки в шоу, а і стандартів організації подібних заходів і всього життя", - відзначив Іван Васюник.

На закінчення він сказав, що, незважаючи на таке прекрасне "Гранд Шоу" на "Донбас Арені", попереду у Донецька і України є "три роки для плідної і дуже серйозної роботи" в плані підготовки до Євро-2012. "...гості, прибулі на Євро-2012, приїжджатимуть через аеропорти, користуватимуться транспортом, відвідуватимуть культурні місця, і треба в цій частині багато працювати, я б не заспокоювався", - резюмував він.

Відзначимо, що на відкриття арени прибуло 3 тисячі vip-гостей. Всього на стадіоні зібралося близько 45 тисяч глядачів.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Васюник відчув на собі проблему донецького аеропорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути