субота, 08 жовтня 2011 14:14

Василь Ломаченко став чемпіоном світу з боксу

Василь Ломаченко став чемпіоном світу з боксу

Василь Ломаченко - чемпіон світу! Не залишивши кубинському боксеру Яснеру Толедо жодного шансу, український чемпіон впевнено перемагає у фінальному поєдинку чемпіонату світу в Баку.

Вже в середині першого раунду блискуча серія ударів Ломаченка відправила Толедо в нокдаун, що принесло українцеві перемогу в раунді 6:3.

Два наступних раунди пройшли з повною перевагою українця - 5:4, 6:5. Загальний рахунок - 17:12.

У 2009-му році на ЧС в Мілані Василь виграв золото у вазі до 57 кг. У цьому році Ломаченко став чемпіоном у категорії до 60 кг.

Відразу ж після перемоги новоспечений чемпіон дав свій коментар:

"Після того бою з бразильцем було дуже складно психологічно. Дуже навантажила та ситуація. Думали, що я виграю. Після другого раунду виявилося, що я програвав, довелося зібрати всі сили в кулак і постаратися перемогти. Був засмучений підсумковим результатом. Я зробив все для перемоги, був задоволений собою, але судді вирішили інакше. Після того бою було складно психологічно. Виходив на кожен бій, думав, що судді будуть проти мене. Це мене трохи затиснуло, і я не показав все, на що здатний", - сказав Василь.

Сьогодні свої фінальні поєдинки проведуть ще четверо українців - Денис Берінчік, Тарас Шелестюк, Євген Хітров та Олександр Усик.

 

Зараз ви читаєте новину «Василь Ломаченко став чемпіоном світу з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути