середа, 26 березня 2008 11:05

Ващук готовий зустрінеться і поговорити по душах з фанатами "Динамо"

Захисник київського "Динамо" Владислав Ващук висловив подив з приводу поведінки уболівальників команди, які викрикували образи в його адресу під час домашнього матчу з "Кривбасом".

- Я не розумію - навіщо фанатам "Динамо" мене так "поливати брудом"? Агресивні вигуки в мою адресу, корінного динамівця, що більше 20 років присвятив себе команді, не зрозуміли і тренери команди. До мене підходив Овчинників, питав, чому... Коли я йому сказав, що, можливо, мені до цих пір не можуть пробачити перехід в "Спартак", він здивовано відмітив, що адже це було вже дуже давно... У Москві, наприклад, мені ніхто не кричав, що я приїхав до "Спартака" з "Динамо", - заявив футболіст.
. Та і не всі уболівальники до мене так відносяться. Адже в такій ситуації може опинитися не тільки Ващук, але і будь-який інший гравець "Динамо", - відзначив Владислав Ващук.

Футболіст виразив готовність особисто зустрітися з фанатами.

- Якщо така зустріч буде ініційована, я завжди готовий обговорити цю тему. Та і не всі уболівальники до мене так відносяться. Адже в такій ситуації може опинитися не тільки Ващук, але і будь-який інший гравець "Динамо", - відзначив Владислав Ващук.

"Чемпіонат.ру"

Зараз ви читаєте новину «Ващук готовий зустрінеться і поговорити по душах з фанатами "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути