Ексклюзиви
пʼятниця, 18 квітня 2008 20:08

Ван дер Варт може замінити Роналдіньо в "Барселоні"

"Барселона" має намір придбати атакуючого півзахисника "Гамбурга" і збірної Голландії Рафаеля ван дер Варта. Каталонці вже провели попередні переговори з агентом голландського футболіста, якого керівництво "Барселони" розглядає як заміну бразильцю Роналдіньо.

Бразильський плеймейкер вже дав попередню згоду на перехід до "Мілана", проте "Барселона" попросила італійську команду заморозити всі переговори з Роналдіньо до закінчення півфінальних матчів Ліги чемпіонів: на цій стадії каталонці грають з англійським "Манчестер Юнайтед". В тому випадку, якщо "Барселона" проб"ється у фінал, переговори "Мілана" і Роналдіньо поновляться після 21 травня.

Що стосується ван дер Варта, то лідер "Гамбурга" вже оголосив про те, що влітку має намір залишити свій нинішній клуб. Зі слів голландця, його все влаштовує в Німеччині, але прийшов час перейти на новий рівень. Ван дер Варт не раз підкреслював, що він віддає перевагу чемпіонату Англії, хоча недавно був готовий грати в Іспанії у складі мадридського "Реала", але цей перехід зірвався.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Ван дер Варт може замінити Роналдіньо в "Барселоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути