пʼятниця, 27 грудня 2013 09:26

Валя Семеренко визнана найкращою спортсменкою грудня в Україні

Валя Семеренко визнана найкращою спортсменкою грудня в Україні
Фото: biathlon.com.ua

Біатлоністка Валя Семеренко визнана найкращою спортсменкою першого зимового місяця .. У свою чергу, особистий наставник спортсменки Григорій Шамрай став кращим тренером грудня.

Таке рішення виніс Національний олімпійський комітет України, повідомляє офіційний сайт організації.

Вагому заявку на це високе визнання Валя зробила вже в першій естафетній гонці сезону разом зі своїми колегами по команді - Юлією Джимою, Вітою Семеренко та Оленою Підгрушною. Четвірка піднялася на найвищу сходинку п'єдесталу на другому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені. Тим самим складом дівчата впевнено завоювали "срібло" в естафетній гонці на третьому етапі Кубка світу в Ансі (Франція).

Також в Ансі Валя стала бронзовим призером у спринтерській гонці, після чого вперше в своїй кар'єрі здобула особисту перемогу, вигравши гонку переслідування.

Відзначимо, що визнання найкращою спортсменкою місяця Валя отримує вперше. Раніше подібними титулами нагороджувалися її колеги по біатлонній команді. Так, Олена Підгрушна і Віта Семеренко по чотири рази визнавалися кращими спортсменками місяця в Україні, лауреатами в цій номінації також ставали Андрій Дериземля, Сергій Седнєв, Оксана Хвостенко та Лілія Єфремова.

Зараз ви читаєте новину «Валя Семеренко визнана найкращою спортсменкою грудня в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути