вівторок, 29 березня 2011 15:11

Валя і Віта Семеренки приймуть участь у "Гонці чемпіонів"

Валя і Віта Семеренки приймуть участь у "Гонці чемпіонів"

Українські біатлоністки Віта та Валентина Семеренки поповнили список учасників "Гонки чемпіонів", яка пройде 10 квітня в Москві.

Як повідомив виконавчий директор Союзу біатлоністів Росії Сергій Кущенко в гонці також братимуть участь Симон Фуркад, Тар'єю Бьо та Еміль Свенсен.

"З Хеленою Екхольм і Магдаленою Нойнер ми не змогли домовитися - в однієї є особисті причини, друга захворіла. Уле Ейнар Бьорндален теж не зміг - на 10 квітня в нього вже була домовленість на участь в іншій гонці. Привеземо сюди наших молодих спортсменів, щоб вони теж були задіяні", - сказав Кущенко.

Таким чином склад учасників перегонів виглядає наступним чином:

Чоловіки: Бьорн Феррі, Карл Юхан Бергман, Міхаель Грайс, Мартен і Симон Фуркад, Тар'єю Бьо, Еміль Свенсен, Іван Черезов, Антон Шипулін та Євген Устюгов.

Жінки: Тіна Бахман, Марі Дорен, Анна-Марія Нільссон, Анна-Карін Зідек, Дарина Домрачова, Анастасія Кузьміна, Ольга Зайцева, Світлана Слєпцова, Віта та Валентина Семеренки.

Зараз ви читаєте новину «Валя і Віта Семеренки приймуть участь у "Гонці чемпіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути