вівторок, 26 лютого 2008 16:43

Валуєв відкриє в Петербурзі центр боксу

Відомий боксер-важкоатлет Микола Валуєв має намір створити в Санкт-Петербурзі центр боксу, в якому спортивну освіту могли б здобувати всі обдаровані юні боксери Росії.

"Після закінчення кар"єри у мене декілька варіантів подальшої діяльності. По-перше, це організація боксерських турнірів і пропаганда боксу. Зокрема, в рамках цієї діяльності я хотів би ініціювати в Петербурзі створення боксерського центру, і це питання я підніму на найближчій зустрічі з губернатором Валентиною Матвієнко", - сказав Валуєв на прес-конференції у вівторок, відповідаючи на питання журналістів про свої плани після завершення спортивної кар"єри.

Також в подальших планах боксера - можлива кінокар"єра: "Мені надходить дуже багато пропозицій про зйомки у фільмах - хороших і поганих".

Крім того, після завершення спортивної кар"єри боксер не виключає і заняття бізнесом. "Ще один варіант - це заняття бізнесом на чорний день, що дозволить і годувати сім"ю, і займатися тим, до чого душа лежить", - зазначив боксер.

При цьому Валуєв не повідомив, коли має намір завершити кар"єру, заявивши, що його найближчим основним завданням є повернення чемпіонського поясу за версією WBA, який він втратив в квітні минулого року, програвши Руслану Чагаєву.

Newsland
Зараз ви читаєте новину «Валуєв відкриє в Петербурзі центр боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути