Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2009 17:05

Валуєв почав підготовку до бою, ім"я суперника поки невідоме

Російський боксер-важковаговик Микола Валуєв почав підготовку до наступного бою, приступивши до тренувань в Санкт-Петербурзі. При цьому ім"я суперника Валуєва, який володіє титулом чемпіона світу за версією WBA (Усесвітня боксерська асоціація), поки невідомо. До кінця червня 2009 року він повинен зустрітися з узбеком Русланом Чагаєвим.

Чагаєв знаходиться в статусі "тимчасово недіючого чемпіона" WBA. У 2008 році він повинен був захищати звання чемпіона в бою проти Валуєва, але через хворобу і травми узбецького спортсмена поєдинок був спочатку перенесений, а потім скасований. Чагаєв отримав право на бій з росіянином до кінця червня. 7 лютого він проведе поєдинок з костаріканцем Карлом Девісом Драмондом.

Що стосується Валуєва, то в серпні минулого року він виграв вакантний титул WBA в бою з американцем Джоні Руїсом, а в грудні захистив це звання, перемігши за очками іншого боксера із США Евандера Холіфілда. Холіфілд опротестував вирішення суддів і зажадав матчу-реваншу.

У інтерв"ю офіційному сайту Валуєва його менеджер Борис Дімітров відзначив, що росіянин готовий до бою з будь-яким з братів Кличко (з Віталієм або Володимиром). 27 січня про це ж заявив Вілфрід Зауерланд - керівник промоутерської компанії SauerlandEvent, що представляє інтереси Валуєва.

26 січня Віталій Клічко на прес-конференції в Москві сказав, що організації його бою з Валуєвим заважає американський промоутер росіянина Дон Кінг. Пізніше менеджер Кличко Бернд Бенте заявив, що під час переговорів Кінг зажадав передати йому частину прав на бої братів Кличко у разі перемоги одного з українців над Валуєвим.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Валуєв почав підготовку до бою, ім"я суперника поки невідоме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути