Ексклюзиви
вівторок, 06 квітня 2010 09:25

Вальдес не задоволений відсутністю запрошення в збірну Іспанії

Вальдес не задоволений відсутністю запрошення в збірну Іспанії

Голкіпер "Барселони" Віктор Вальдес засмучений тим, що не отримує запрошення в збірну Іспанії і злиться на вболівальників, які збирають голоси на його підтримку в інтернеті.

- Усі ці розмови з приводу включення мене до збірної сильно засмучують, - наводить слова 28-річного воротаря El Pais. - Але що дратує найбільше, так це реакція вболівальників, які стверджують, що на чемпіонат світу в ПАР мене мають взяти тільки через титули, які я завоював. Мені було б приємніше, якщо б у першу чергу розглядали моє вміння грати у воротах.

Вальдес стурбований тим, що інші іспанські воротарі, котрі демонструють в цьому сезоні хорошу гру, також ігноруються головним тренером збірної Іспанії Вісенте дель Боске.

- В Іспанії багато класних воротарів, які, як і я, чомусь не допускаються до першої команди - Андрес Палоп, Горка Іраісос, Даніель Арансубія.

Дель Боске, у свою чергу, сказав, що весь галас, піднятий пресою щодо вибору третього воротаря збірної Іспанії, йому не цікавий.

- Кандидатура Вальдеса розглядається, - заявив іспанський фахівець в інтерв"ю Don Balon. - Я незалежна людина, мене ніщо не стримує, і я постараюся бути справедливим настільки, наскільки це можливо. Я не маю нічого проти Вальдеса, у нього є всі шанси потрапити в збірну.

Вальдес жодного разу не викликався до складу національної команди Іспанії. Голкіпер регулярно виступає за збірну Каталонії, яку очолює Йохан Кройфф.

За матеріалами sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «Вальдес не задоволений відсутністю запрошення в збірну Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути