понеділок, 08 липня 2013 15:33

"Вакс не призначив пенальті у ворота "Динамо" - захисник "Спартака"
9

Сальваторе Бокетті
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Дініяр Білялетдінов

Головний арбітр матчу "Динамо" — "Спартак" Юрій Вакс не призначив пенальті у ворота киян. У першому таймі Павєл Яковлєв упав у карному майданчику господарів після боротьби з Євгеном Селіним. Про це після матчу розповів захисник москвичів Сальваторе Бокетті.

"Сьогодні ми зіграли не так добре, як у матчі проти донецького "Шахтаря", але краще, ніж у першому матчі проти киян у Москві, - каже італієць. - Нам потрібно продовжувати працювати у цьому ж напрямі. Важливо не допускати помилок у захисті.

Момент за участю Яковлєва? Я показав арбітру, що у цьому епізоді потрібно було призначити пенальті. На мою думку, там був 11-метровий, але суддя розсудив по-своєму. Якби він таки наважився його призначити, то підсумковий результат зустрічі міг би бути іншим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" двічі забило "Спартаку" і виграло Об'єднаний турнір

У Києві ми зіграли однозначно краще, ніж у першому матчі у Москві. То була наша перша гра на турнірі. Ноги у всіх футболістів були "важкими". Зараз "фізично" ми виглядаємо набагато краще. Ми досить добре додали і практично готові до стартового матчу чемпіонату, який пройде у Самарі.

Не згоден з твердженням, що ми створили всього два гольових моменти за гру — атака Яковлєва і гол Інсаурральде. В Юри Мовсисяна і Кротова також були хороші можливості, щоб забити. Крім того, було ще кілька спірних ситуацій, в яких можна було ставити пенальті.

Для мене не так принципово з ким діяти у захисті — Сухі чи Бризгаловим. Головне, це перемога "Спартака". І це правда."

Нагадаємо, "Динамо" перемогло "Спартак" у заключному матчі Об'єднаного турніру — 2:1.

Зараз ви читаєте новину «"Вакс не призначив пенальті у ворота "Динамо" - захисник "Спартака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути