понеділок, 08 липня 2013 01:28

"У часи Лобановського навряд чи б міг спокійно говорити з Карпіним і Тихоновим" - Блохін

"У часи Лобановського навряд чи б міг спокійно говорити з Карпіним і Тихоновим" - Блохін
Блохін задоволений конкуренцією в команді. Фото: dynamo.kiev.ua

Наставник "Динамо" Олег Блохін задоволений підтримкою уболівальників на матчах Об'єднаного турніру і тим, що в його команді з'явилася реальна конкуренція. Про це він сказав, коментуючи результат поєдинку з московським "Спартаком".

"На матч прийшла 51 тисяча вболівальників. Це говорить про те, що команда показує якийсь футбол. Навіть на поєдинок зі "Спартаком", тим більше влітку, не прийшло б стільки глядачів, якби команда не показувала гри. Нам вдалося часом показати хороший футбол. Але поки не всі гравці ще готові грати 90 хвилин", - сказав Олег Володимирович.

За його словами за місце під сонцем гравцям "Динамо" боротися буде непросто.

"У розташування команди повернувся Ідейє. Отже в мене тепер шоста група футболістів, якось все це тепер треба компонувати. Але, в цілому, у нас з'явилася конкуренція-це головне. Спасибі президентові - він зробив ті придбання, які я хотів, і тепер я за ці придбання відповідаю. Так само, як і селекційна служба. І зараз багатьом хлопцям треба буде замислюватись над тим, як опинитися хоча б у числі 18 заявлених на матч", - зазначив тренер.

Об'єднаний турнір - хороший плацдарм для підготовки до сезону, вважає Олег Блохін.

"У матчах з такими команда як "Спартак" і "Зеніт" напруження однозначно є вищим, ніж коли граєш в якомусь австрійському селі без глядачів. Та й уболівальникам добре", - сказав він.

Олег Блохін порівняв матчі зі "Спартаком" союзних часів і нинішні.

"Ті матчі пам'ятає, мабуть, тільки Шовковський. І тренерський штаб. А також уболівальники старшого покоління. Інші ж гравці команди цих матчів не пам'ятають. Відбулася зміна поколінь, в команді багато легіонерів. І це, безумовно, змінило ставлення до "Спартака" як до суперника. Та й я зараз спокійно розмовляю з Карпіним і Тихоновим. Уявити собі таке в часи Лобановського і Бєскова було складно", - сказав він.

Нагадаємо, київське "Динамо" в останньому матчі Об'єднаного турніру обіграло московський "Спартак" і здобуло перемогу у змаганнях.

Зараз ви читаєте новину «"У часи Лобановського навряд чи б міг спокійно говорити з Карпіним і Тихоновим" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути