вівторок, 24 липня 2007 17:43

Вагнер Лав може стати гравцем італійського "Мілану"

Переможець останньої Ліги чемпіонів, італійський "Мілан" розраховує придбати нападника московського ЦСКА, бразильця Вагнера Лава, 23 роки, до старту Ліги чемпіонів, інформує www.sports.ru.

"Мілан" готовий заплатити за форварда форварда збірної Бразилії 11 млн. євро.

- Днями в армійський клуб прийшов офіційний запит від "россонері" з пропозицією почати переговори придбання Вагнера Лава, але ЦСКА не поспішає з ухваленням рішення. На одній чаші вагів сума, запропонована "Міланом", від якої не так легко відмовитися. А на іншій – побоювання, що перехід Вагнера може негативно позначитися на виступі команди в розиграші Ліги чемпіонів, що стартує незабаром, унаслідок чого клубна скарбниця може недолічитися пристойних грошей. До того ж втрата кращого гравця неминуче позначиться і на результатах в національній першості. Перед Кубком Америки Вагнер Лав і ЦСКА досягли домовленості, що після повернення з континентального турніру бразилець підпише з клубом новий довгостроковий контракт, за умовами якого зароблятиме 150 тисяч доларів кожного місяця, що на 55 тисяч більше нинішньої зарплати Вагнера Лава, - сказав один з представників армійського клубу.
Зараз ви читаєте новину «Вагнер Лав може стати гравцем італійського "Мілану" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути