Ексклюзиви
четвер, 13 вересня 2007 17:05

В український хокей вкладуть мільярд гривень

Президент ХК "Сокіл", Євген Імас, заявив про намір вже в найближчий час створити з "Сокола" конкурентноспроможну команду для виступів на міжнародній арені і комплектації національної збірної України. Кошти на розвиток українського хокею передбачено державною програмою розвитку хокею в Україні на 2008-2012 рр., концепцію якої КМУ затвердив ще минулого місяця. Фінансування Програми здійснюватиметься за рахунок бюджетних коштів і приватного капіталу, повідомляє champion.com.ua.

Концепцією Програми державної підтримки розвитку українського хокею на 2008-2012 роки, розробленої ФХУ спільно з Міністерством України у справах сім"ї, молоді та спорту, науковцями й провідними фахівцями, передбачено, що до 2012 р. у розвиток хокею держава інвестує понад 1 млрд. грн. Після прийняття Програми ФХУ проведе її окрему презентацію для громадськості, однак, вже зараз можна констатувати, що перша черга Програми передбачає будівництво чотирьох палаців місткістю від 1500 до 2500 місць у Донецьку, Харкові, Одесі і Калуші (Івано-Франківська обл.), які почнуть функціонувати у першій половині 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «В український хокей вкладуть мільярд гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути