Ексклюзиви
субота, 26 червня 2021 02:43

В Україні відреагували на пропозицію Росії провести товариський матч між збірними

В Україні відреагували на пропозицію Росії провести товариський матч між збірними
Росіяни хотіли провести товариський матч з Україною. Фото: DW

Українські футбольні функціонери відповіли на укол депутата Державної думи РФ з пропозицією провести товариський матч між збірними.

"Матч може відбутися тільки при наступних обов'язкових умов: після повного відновлення територіальної цілісності нашої держави в межах міжнародно визнаних кордонів. А ще після того, як наші провідні команди, Шахтар і Зоря, а також перший чемпіон і представник України в єврокубках, Таврія, зіграють матчі чемпіонату України на своїх домашніх стадіонах - на Донбас Арені в Донецьку, на Авангарді в Луганську, на Локомотиві в Сімферополі відповідно", заявив президент УАФ Андрій Павелко, повідомляє пресслужба.

"А ще після того, як там зазвучить гімн України, а також гімн Ліги чемпіонів, в якій виступає Шахтар, а першим представником України була Таврія, а також гімн Ліги Європи, де нашу країну представляє Зоря, і за якими так скучили вболівальники Донецька, Луганська та Криму. Поєдинок між збірними України та Росії в такому випадку можна буде організувати на одному з цих стадіонів. Або по черзі на кожному з них", заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Результати збірної притисли Шевченка до стінки

У вівторок, 29 червня збірна України в 1/8 фіналу Євро-2020 зіграє зі Швецією. Матч пройде в Глазго на стадіоні "Хемпден Парк".

Зараз ви читаєте новину «В Україні відреагували на пропозицію Росії провести товариський матч між збірними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути