пʼятниця, 25 червня 2021 02:00

Матч збірної України в Глазго. Як фанатам потрапити на гру

Матч збірної України в Глазго. Як фанатам потрапити на гру
Поєдинок Швеція – Україна відбудеться 29 червня у Глазго. Фото: Павла Кубанова - УАФ

У вівторок, 29 червня збірна України в 1/8 фіналу Євро-2020 зіграє зі Швецією. Матч пройде в Глазго на стадіоні "Хемпден Парк".

УАФ опублікувала інформацію для уболівальників, які збираються відвідати матч Швеція - Україна, де повідомляється про те, що необхідно зробити для того, щоб потрапити до Шотландії на матч.

- наявність в осіб, які прибувають до Великої Британії, негативного результату тесту на Covid-19 (ПЛР-тест, LAMP), зробленого не більш як за 72 години до перетину кордону. Інформація щодо стандартів, яким повинен відповідати цей тест, є на урядовому сайті;

- самоізоляція до 10-ти днів для осіб, які перетинають кордон, а також заповнення онлайн форми контактних даних, відомостей про місце самоізоляції й номерів бронювання тестів на Covid-19 перед приїздом до Великої Британії;

- проходження на платній основі тестів на Covid-19 на другий та восьмий день самоізоляції після прибуття до Великої Британії.

Проходження тестів на Covid-19 необхідно забронювати до прибуття до країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України провалила Євро

Особи, які прибувають до Великої Британії, мають змогу після п'яти днів самоізоляції пройти тест на Covid-19 та в разі негативного результату звільняються від вимоги подальшого самоізолювання. Зазначений тест здійснюється на платній основі, і забронювати час для тесту в уповноваженого постачальника послуги (private test provider) пропонується до прибуття до Великої Британії.

Інформація про заплановане проходження тесту на Covid-19 має зазначатися в passenger locator form перед приїздом до Великої Британії. У випадку прийняття рішення щодо проходження цього тесту після прибуття до країни доведеться повторно заповнити passenger locator form із метою внесення цієї інформації.

Цей тест не звільняє від необхідності робити тести на другий та восьмий день перебування у Великій Британії.

Поєдинок Швеція – Україна відбудеться 29 червня, вівторок, у Глазго, Шотландія, і розпочнеться о 22:00 за Києвом. Наш сайт вестиме його текстову трансляцію.

Переможець зустрінеться з найсильнішим у грі Англія – Німеччина.

Зараз ви читаєте новину «Матч збірної України в Глазго. Як фанатам потрапити на гру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути