Ексклюзиви
вівторок, 15 березня 2022 15:15

"В сім'ї не без виродка": Ексгравець збірної України знищив Тимощука

"В сім'ї не без виродка": Ексгравець збірної України знищив Тимощука
"В сім'ї не без виродка": Ексгравець збірної України знищив Тимощука

Колишній гравець збірної України Артем Федецький розкритикував свого експартенра по національній команді Анатолія Тимощука.

Федецького обурило, що Тимощук ніяк не відреагував на початок війни РФ проти України.

"Тимощук? Зрадник. Це щоб нічого іншого не казати. Я написав йому повідомлення. Він прочитав його, але залишив без відповіді. Його поведінка у цій ситуації дивує. Росія обстрілює мирних жителів, скидає бомби на пологовий будинок, і він усе це знає, бо його батьки живуть у Луцьку. Адже він, напевно, підтримує зв'язок з батьком, який в курсі того, що відбувається.

Цинічно заплющувати очі на те, що відбувається, і ніяк не реагувати... Що має бути в грудях? Думаю, серця там точно немає. Він не переживає і нічого не намагається вдіяти. Просто мовчить. Я не можу сказати про Толіка, що він патріот. Я дуже розчарований.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішов слідом за російським кораблем. УАФ заборонила Тимощуку довічно займатися футбольною діяльністю

Коли грали за збірну, разом із ним їздили до шпиталю до наших поранених, навідували військових, привозили їм подарунки. Для них це багато значило, і Толік сам це чудово бачив. І після цього засунути язика в дупу і мовчати, це настільки цинічно та низько… Це його вибір. Він його зробив. Не знаю, як він із цим житиме. Україна переможе, а йому із цим жити.

Нічого не заважало йому розірвати контракт і поїхати до якоїсь іншої країни. Я не говорю про Україну. Тут на нього особливо ніхто не чекає. Виїхати в будь-яку іншу країну та якось допомогти нашій армії. Навіть ті українські футболісти, які грали за російські клуб і казали, що футбол поза політикою, розірвали контракти та поїхали, а Толік продовжує працювати у Зеніті. Це злочин проти свого народу та проти своєї совісті. В сім'ї не без виродка", – поділився Федецький в інтерв'ю Fanday.

Тимощук працює асистентом головного тренера "Зеніта". В якості футболіста він був капітаном збірної України та провів найбільшу кількість за національну команду.

Федецький виступав за збірну із 2013 по 2017 роки. Також відомий виступами за "Карпати", "Дніпро".

Зараз ви читаєте новину «"В сім'ї не без виродка": Ексгравець збірної України знищив Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути