пʼятниця, 12 жовтня 2012 10:10

"У збірній України немає зірок": команда потренувалась на "Зімбру"
11

Збірна України провела тренування на полі стадіону "Зімбру"
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Перші тренери гравців збірної України

Національна збірна України провела тренування на полі стадіону "Зімбру". Сьогодні арена прийме матч відбору на ЧС-2014 синьо-жовтих з Молдовою.

"Нас чекає черговий день ганьби,- каже дорогою до стадіону наш водій Дмитро. - Програємо Україні з рахунком 0:3 або 1:3".

Поки збірна починає своє тренування, працівники стадіону завершують останні приготування до поєдинку. Українська збірна прилетіла в Кишинів без тренера по воротарям Юрія Роменського. Наші голкіпери займаються самостійно.

Олександр Заваров влаштовує своїм підопічним майстер-клас - демонструє свої вміння поводження з м'ячем. Виходить це у наставника дуже добре.

"Думаю, завтра на стадіоні буде 50% українців, - каже Олександр Анатолійович. - Кілька наших провідних гравців отримали травми, але нам є ким їх замінити. У нас все добре. Селезньов? Я радий, що він забиває. Може вийде проти Молдови і також відзначиться. Подивимося."

За тренуванням з посмішками на обличчях та гордістю в очах спостерігають дитячі тренери збірників Романа Зозулі, Анатолія Тимощука, Євгена Селіна та Євгена Коноплянки. Всього за ініціативою Федерації футболу України на матч до Кишинева приїхали 13 фахівців дитячо-юнацького та масового футболу. Надалі така традиція продовжиться і у наступних виїзних поєдинках національної команди.

"Прогнози роблять букмекери, - каже нам футбольний агент Сергій. Раніше працював спортивним журналістом. - Збірну України не віднесеш до грандів оскільки у вас мало зірок, але середняком команда також не є. До таких радше належать Польща та Чорногорія. Серед упізнаваних імен української збірної Тимощук та Девіч. Також було б цікаво подивитися на Коноплянку, але він не приїхав. Якби за збірну виступали Шевченко та Воронін, то інтерес та ажіотаж навколо матчу був би вищим. Вороніна знають всі, а той же Зозуля поки невідомий.

Хоча аншлаг на матчі буде. Молдовани, особливо старше покоління, тепло ставиться до українського футболу. Якби Блохін зміг приїхати, на нього б також йшли", - каже Сергій.

Після перших 15 хвилин журналістів попросили залишити поле. Біля стадіону знаходиться дитяча спортивна школа. Кілька хлопців у спортивній формі з цікавістю спостерігали за тренуванням українців біля одного з входів на трибуну, поки їх не засік охоронець.

Нагадаємо, матч Молдова — Україна пройде 12 жовтня у Кишиневі. Пряма трансляція поєдинку розпочнеться о 21:00 на "Інтері".

Зараз ви читаєте новину «"У збірній України немає зірок": команда потренувалась на "Зімбру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути