понеділок, 16 липня 2007 20:08

В "Сарагосі" все ще сподіваються купити Матузалема

Наставник клубу Прімеро, іспанської "Сарагоси" Віктор Фернандес продовжує сподіватися, що півзахисник донецького "Шахтаря" Франселіно Матузалем перейде в його команду, інформує www.football.ua.

За останні декілька днів "Сарагоса" провернула два непогані трансфери: у річну оренду прибув нападаючий "Мілана" Рікардо Олівейра, а Роберто Айяла був перекуплений у "Вільярреала" за дуже солідну суму.

Тепер Віктор Фернандес хоче підсилити центральну зону півзахисту, причому конкретно Матузалемом.

- Цей гравець - мозок. Буде просто прекрасно підписати з ним контракт, - заявив Фернандес. - З ним наш склад буде укомплектованим до кінця.

Ситуацію, в яку потрапив Матузалема в Іспанії знають чудово, але ніхто не вірить, що гравця триматимуть в клубі насильно. У "Сарагосі" указують на приклад Габріеля Міліто. Коли капітан і лідер команди просився продати його, те керівництво клубу відреагувало блискавично. Футболіст сам вибирав, куди йому йти. Фінансове питання було другорядним для клубу.
Зараз ви читаєте новину «В "Сарагосі" все ще сподіваються купити Матузалема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути