Ексклюзиви
понеділок, 01 червня 2009 10:38

У "Реалі" новий-старий президент

У "Реалі" новий-старий президент

У зв"язку з відсутністю інших кандидатів комісія з виборів іспанського футбольного клубу "Реал" (Мадрид) оголосила новим президентом клубу власника солідної будівельної компанії Флорентіно Переса.

Сьогодні, 1 червня, в 13:00 за місцевим часом (14:00 за київським часом) він вступить на посаду. Флорентіно Перес другий раз стає президентом мадридського "Реала". У 2000-2006 роках під його керівництвом столичний клуб, в якому грали такі "зірки" світового футболу, як француз Зінедін Зідан, бразилець Роналдо, британець Девід Бекхем, португалець Луїш Фігу та інші, називали "командою з іншої галактики".

Зараз Флорентіно Перес обіцяє знов створити велику команду, "гідну слави неодноразового переможця Ліги чемпіонів і національної першості".

У чемпіонаті Іспанії, що тільки закінчився, мадридський клуб зайняв друге місце, проте його гра неодноразово зазнавала критики футбольних фахівців і вболівальників. Розгромно була програна і вирішальна гра чемпіонату - "Барселоні" - 2:6. Тому передбачається, що в команді зміниться тренер, а також буде придбаний ряд відомих футболістів.

На думку іспанських футбольних експертів, найбільш високі шанси зайняти пост тренера "Реала" має чилійський фахівець Мануель Пеллегріні, який тренував останнім часом іспанський "Вільярреаль".

За матеріалами ІТАР-ТАРС, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «У "Реалі" новий-старий президент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути