Ексклюзиви
четвер, 21 травня 2009 13:56

Моурінью запропонували очолити "Реал"

Моурінью запропонували очолити "Реал"

Головному тренерові міланського "Інтеру" Жозе Моурінью запропонували очолити мадридський "Реал". У переговори з португальським фахівцем вступив Флорентіно Перес, якого вважають фаворитом в боротьбі за пост президента "Реала", вибори якого відбудуться 14 червня 2009 року.

Англійське видання The Daily Mirror пише, що до Моурінью Перес вирішив звернутися після того, як дістав відмову від тренера "Арсеналу" Арсена Венгера, якому раніше було запропоновано очолити "Реал".

Перес планує змінити Рамоса на іншого фахівця

Моурінью в сезоні-2008/09 виграв з "Інтером" чемпіонат Італії, проте в Лізі чемпіонів міланський клуб вибув вже на стадії 1/8 фіналу, поступившись англійському "Манчестер Юнайтед". "Реал" в чемпіонаті Іспанії зайняв друге місце, а з Ліги чемпіонів вибув також в 1/8 фіналу.

Сезон-2008/09 "Реал" почав під керівництвом Бернда Шустера, який в кінці 2008 року був звільнений за незадовільні результати. Шустера змінив Хуанде Рамос, під керівництвом якого "Реал" з 20 грудня 2008 року до 2 травня 2009 року виграв в чемпіонаті Іспанії 17 з 18 матчів. Проте, Перес планує змінити Рамоса на іншого фахівця.

Моурінью 20 травня заявив, що не збирається залишати "Інтер". 21 травня власник міланського клубу Массімо Моратті спростував чутки про перехід португальського фахівця в "Реал".

За матеріалами lenta.ru, tribalfootball.com

Зараз ви читаєте новину «Моурінью запропонували очолити "Реал" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути