Ексклюзиви
середа, 22 квітня 2009 17:01

Лаудруп може очолити "Реал"

Данський фахівець Мікаель Лаудруп, 44 роки, улітку може стати головним тренером іспанського "Реала". До його кандидатури схиляється претендент у президенти мадридського клубу Флорентіно Перес. Останній — давній прихильник Лаудрупа, ще з тих часів, як він був гравцем "Барселони" та "Реала". На думку Флорентіно, саме стилю та елегантності, які властиві Лаудрупу, не вистачає нинішньому "Реалу".

Два роки тому Лаудруп був близький до того, щоб очолити Королівський клуб. Після відставки Фабіо Капелло датчанина розглядали як одного із кандидатів, але в результаті вибір був зроблений на користь німця Бернда Шустера. Тоді Лаудрупа підтримував і спортивний директор клубу Предраг Міятович.

Окрім Лаудрупа, Перес розглядає кандидатури португальця Жозе Моурінью з "Інтера" та уродженця Мадрида Рафаеля Бенітеса з "Ліверпуля".

Вибори президента "Реала" відбудуться 5 липня. Кандидатуру Переса підтримує колишній півзахисник Королівського клубу Зінедін Зідан.

Зараз ви читаєте новину «Лаудруп може очолити "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути