четвер, 26 лютого 2009 14:55

У "Лужниках" дозволили проводити весілля

У "Лужниках" дозволили проводити весілля

У президентській ложі спорткомплексу "Лужники" можна буде зареєструвати шлюб. Про це повідомила керівник Головного управління РАГС столиці Росії Ірина Муравйова.

"Вперше цього року для реєстрації шлюбів ми використовуватимемо такий незвичайний майданчик як президентську ложу спорткомплексу "Лужники", - сказала Муравйова на засіданні господарсько-економічного активу.

За її словами, перші шлюби в "Лужниках" відбудуться вже 25 квітня - на Червону Гірку - свято, яке закохані традиційно використовують для одруження.

Муравйова нагадала, що в столиці з 2006 року діє програма з державної реєстрації укладення шлюбу в урочистих умовах на історичних майданчиках і в культурних установах міста.

Зокрема, в список таких особливих об"єктів, де городяни можуть зіграти весілля, входять музеї-садиби "Останкіно", "Кусково", "Влахернське-Кузьминки", Центральний музей Великої Вітчизняної війни на Поклонній горі і музей-заповідник "Царицино", повідомляє РІА "Новини".

Стадіон Лужники - центральна частина Олімпійського комплексу "Лужники", розташованого недалеко від Воробйових гір в Москві. Включає Велику спортивну арену разом з Північним і Південним спортивними ядрами. Найближчі станції метро - "Воробйові гори" і "Спортивна". Домашня арена команди "Торпедо", тут також проводить деякі матчі збірна Росії з футболу, пише wikipedia.

21 травня 2008 року на стадіоні Лужники пройшов перший в Росії і найсхідніший за всю історію фінал Ліги Чемпіонів УЄФА. Чемпіоном став "Манчестер Юнайтед", який у фіналі здолав "Челсі".

Зараз ви читаєте новину «У "Лужниках" дозволили проводити весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути