Ексклюзиви
пʼятниця, 09 березня 2007 20:02

В поразку Кличка ніхто не вірить

У суботу в ночі відбудеться поєдинок за титул чемпіона світу у надважкій вазі за версією IBF між Володимиром Кличком, 29 років, та Реєм Остіном, 36 років. Фахівці не очікують від цього протистояння нічого особливого - всі прогнозують легку перемогу для українця. Букмекерські контори приймають ставки на поразку Кличка у розрахунку 5 до 1.

Чи не єдиним козирем Остіна є його фізична міць і габарити - 198 сантиметрів зріст та 110 кілограмів вага. Проте навіть з такими даними американець за свою професійну кар"єру не зміг досягти чогось видатного. На його рахунку 31 поєдинок, 24 перемоги, з яких 16 нокаутом, 3 поразки та 4 нічиї. Це дає привід американцю називати себе найбільш недооціненим боксером сучасності. Але не зважаючи на це Остін на перед-матчевому зважуванні сказав, що у Кличка-молодшого кришталеве підборіддя і багато воно не витримає. Крім цього українець, мовляв, бив до цього лише карликів, а тепер отримає на горіхи по-справжньому.

Разом з тим Володимир Кличко за час підготовки вибив дух з 12-ти спаринг-партнерів, які за габаритами схожі на Остіна. Супротивники просто не витримували натиску українці і відмовлялись продовжувати співпрацю. Перед матчем Володимир натякнув супернику, що поєдинок буде жорстким і безкомпромісним.

Трансляцію двобою Кличко-Остін можна буде переглянути на каналі "1+1" в суботу о 23.10 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «В поразку Кличка ніхто не вірить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути