субота, 16 листопада 2013 03:37

"В нас є матч-відповідь" - Дешам

"В нас є матч-відповідь" - Дешам
Дешам: "Після другого гола ми остаточно посипалися". Фото: sportsdaily.ru

Результат поєдинку у Києві не залишає збірної Франції інших варіантів, окрім гри на перемогу, сказав на післяматчевій прес-конференції наставник французів Дідьє Дешам. Нагадаємо, збірна Франції на "Олімпійському" програла Україні з рахунком 0:2.

"Матч підтвердив, що Україна - непростий суперник. Українців вітаю з перемогою, в них тепер є перевага перед повторним матчем. Перший тайм був у цілому рівним. Після перерви ми теж грали непогано до того моменту, як пропустили перший м'яч. Після другого наша гра остаточно розсипалася", - констатував Дешам.

При цьому категорично відкинув думку про те, що його команда приїхала грати на нічию.

"Ми приїхали не для того, щоб грати на нічию і думати насамперед про оборону. В обороні добре зіграли українці. Вони показали дуже агресивну гру. І якби суперник дав нашим лідерам більше можливостей, вони б зіграли значно краще" , - впевнений тренер.

"Рібері? Українці його дуже щільно опікали, позбавивши простору. Суперник уявляв собі, що це за гравець і зіграв відповідно", - додав Дешам.

"Але в нас є матч-відповідь. Потрібно всіма силами виправити ситуацію і вийти на чемпіонат світу", - резюмував тренер французів.

Зараз ви читаєте новину «"В нас є матч-відповідь" - Дешам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути