Ексклюзиви
пʼятниця, 15 листопада 2013 23:53

Збірна України обіграла Францію на "Олімпійському"

Збірна України обіграла Францію на "Олімпійському"
Ярмоленко забив другий гол французам. Фото: ligtv.com.tr

Перший матч серії плей - офф збірних України і Франції, який пройшов у п'ятницю, 15 листопада, на "Олімпійському" завершився перемогою синьо-жовтих 2:0.

Вже на шостій хвилині українці могли відкрити рахунок , але Ярмоленко з лівого кута штрафного пробив у руки Уго Льорісу. В синьо-жовтих у першому таймі ще були небезпечні моменти для взяття воріт, але Едмару на 29- й хвилині не вистачило точності після прострілу справа Ротаня. А через десять хвилин рикошет від захисника завадив Коноплянці завдати точного удару метрів з 12-ти після діагоналі справа від Едмара. У французів основна загроза виходила від Рібері, але захисники збірної України не дозволили лідеру триколірних нанести завершальний удар по воротах Андрія П'ятова.

Витримавши стартовий пресинг в дебюті другого тайму, збірна України на 61-й хвилині відкрила рахунок. Передача Степаненко транзитом через Едмара знайшла на підступах до воротарського Зозулю. Останній, поборовшись із захисником, технічно переправив м'яч у ворота. Голкіпер зумів зреагувати на удар, але не зміг завадити м'ячу перетнути лінію воріт.

Французи майже відразу мали дві можливості відновити рівновагу, але П'ятов впорався і з виходом один на один Насрі, і з ударом Сіссоко.

Подвоїла перевагу збірна України на 83-й хвилині. Андрій Ярмоленко реалізував пенальті, призначений за фол Косельні на Романі Зозулі. До кінця матчу рахунок не змінився.

Відзначимо, що команди закінчували гру в меншості: за неспортивну поведінку червону картку у французів отримав Косельні, в українців - Кучер за суперечки з арбітром.

Матч-відповідь відбудеться у Франції , 19 листопада.

Україна - Франція - 2:0

Голи: Зозуля, 61 (1:0); Ярмоленко, 82 (2:0, пен).
Попередження: Шевчук, 36; Федецький, 70; Кучер, 90 +1 - Жиру, 45 +1; Сіссоко, 76.
Вилучення: Кучер, 90 +4 - Косельні, 90 +1.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України обіграла Францію на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути