Ексклюзиви
четвер, 01 квітня 2010 09:25

В матчі з "Інтером" наставник ЦСКА розраховував на нічию

В матчі з "Інтером" наставник ЦСКА розраховував на нічию

Головний тренер московського ЦСКА Леонід Слуцький назвав справедливим результат першого матчу 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів проти "Інтера", в якому його команда зазнала поразки з рахунком 0:1.

Слуцький визнав, що по тому, як складався матч, максимум, на що могли розраховувати армійці - це нічия 0:0, повідомляє РІА Новини.

За словами наставника ЦСКА, в матчі з "Інтером" у його команди було занадто багато браку при розвитку атаки. Слуцький вважає, що через це захисникам довелося працювати "на максимальному рівні", і в результаті їм не вдалося зберегти ворота в недоторканості.

З моментів, які були в ЦСКА в атаці, тренер виділив епізод наприкінці зустрічі, коли шанс забити був у чеського нападаючого Томаша Нецида. Слуцький сподівається, що у матчі-відповіді, який пройде 6 квітня в Москві, ЦСКА буде діяти в атаці агресивніше.

Говорячи про зустрічі у відповідь, наставник армійців відзначив також, що його команда навряд чи отримає перевагу в зв"язку з тим, що матч пройде на штучному газоні великої спортивної арени "Лужники".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «В матчі з "Інтером" наставник ЦСКА розраховував на нічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути