Ексклюзиви
середа, 31 березня 2010 11:44

У сьогоднішньому чвертьфіналі ЛЧ Шевченко буде вболівати за ЦСКА

У сьогоднішньому чвертьфіналі ЛЧ Шевченко буде вболівати за ЦСКА

Нападник київського "Динамо" Андрій Шевченко розповів про те, що буде вболівати за ЦСКА в чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів проти "Інтера".

"У таких іграх, які чекають ЦСКА проти "Інтера", особливо важлива гранична концентрація. Вона відіграє величезну роль, як і божевільна самовіддача. Який би не був рахунок, кожному гравцеві у жодному разі не можна не дограти до кінця хоча б один епізод. Така команда, як "Інтер", нікому нічого дарувати або прощати не буде".

Незважаючи на те, що поєдинки з "Інтером" мали для Андрія принципове значення в період виступу в "Мілані", хворіти форвард "Динамо" буде за ЦСКА.

"Звичайно, вболіватиму за армійців. ЦСКА - наш клуб. Так-так, саме наш. Тому що такими я вважаю всі команди з пострадянського простору. Знайомий з президентом армійців Євгенієм Гінером і знаю, скільки років пропрацював у ЦСКА наш головний тренер Валерій Газзаєв ".

При цьому Шевченко вважає, що нічого неможливого немає, і у армійців є всі шанси пройти італійців.

"Це кубкове протистояння, яке складається з двох матчів. І, якщо концентрація і самовіддача будуть максимальними, тактичний малюнок - правильним, футболісти будуть чітко уявляти сильні і слабкі сторони" Інтера "і використовують останні, - все може бути", - вважає нападаючий київського " Динамо ".

За матеріалами "Спорт-Экспресс"

Зараз ви читаєте новину «У сьогоднішньому чвертьфіналі ЛЧ Шевченко буде вболівати за ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути